Η Εταιρεία Νέα Εμπορικοί Αντιπρόσωποι
Φωτογραφίες Επικοινωνία
Αντώνης Παναγιωτίδης ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ
Υδρορρόες
Μονωτικά
Παράθυρα Στέγης

συνεχόμενη υδρορρόη αλουμινίου ή χαλκού ALUFAST

      alufast

Αρχή κατασκευής: Με το πρωτοποριακό σύστημα Alufast, μπορείτε πλέον να έχετε στο χώρο σας, συνεχόμενη υδρορροή, χωρίς ενώσεις. Το εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρείας μας, μεταβαίνει εκεί που θα μας υποδείξετε και παράγει επιτόπου για εσάς ένα συνεχόμενο κομμάτι υδρορροής, τόσου μήκους όσο ακριβώς χρειάζεστε.

Πώς ;
-Το ειδικό όχημα-εργαστήριο που θα φτάσει σπίτι σας, είναι εφοδιασμένο με ένα μηχάνημα κατασκευής προφίλ υδρορροών αλουμινίου. Το μηχάνημα παίρνει το βαμμένο φύλλο αλουμινίου από ένα ρολό μήκους 200m και το διαμορφώνει στο σχήμα της υδρορροής και στο μήκος που επιθυμείτε εύκολα και γρήγορα.
Το εξαιρετικής ποιότητας βαμμένο,αντιδιαβρωτικό αλουμίνιο, απο το οποίο κατασκευάζονται τόσο οι υδρορροές, όσο και τα εξαρτήματά τους, χαρίζουν μοναδική αντοχή και ανθεκτικότητα στην κατασκευή, προσφέροντας μόνιμη λύση.
Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων (λευκό, μπεζ, καφέ, γραφίτη, γκρι, κεραμιδί και χάλκινο), εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στην κατοικία σας και εξασφαλίστε ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

Τα στηρίγματα: Τα εσωτερικά αποτελούνται από αλουμίνιο πάχους 2mm και βιδώνονται στη μετώπη. Τα εξωτερικά αποτελούνται από βαμμένο αλουμίνιο 3x20mm και στηρίζουν την υδρορροή στη μετώπη ή στο πέτσωμα της στέγης.

Τα πλαϊνά καπάκια: Είναι κατασκευασμένα από το ίδιο αλουμίνιο που κατασκευάζεται η οριζόντια υδρορροή και με την ίδια επεξεργασία. Τοποθετούνται μηχανικά με τη βοήθεια ειδικού εργαλείου. Μετά την τοποθέτησή τους στεγανοποιούνται με μια στρώση αρμόκολλας ειδικής, για αυτό το σκοπό.

Οι γωνίες: Εσωτερικές ή εξωτερικές των 90/130 μοιρών, μας βοηθούν να εφαρμόσουμε την υδρορροή σε οποιαδήποτε γωνία της στέγης. Τοποθετούνται με πριτσίνια και στη συνέχεια στεγανοποιούνται με αρμόκολλα.

Χρωματολόγιο:

Οι συνδετήρες απορροής: Είναι κατασκευασμένοι από αλουμίνιο κυλινδρικού ή τετράγωνου σχήματος και τοποθετούνται ''κουμπωτά'' στο εσωτερικό της οριζόντιας υδρορροής, μετά την ακριβή διάτρησή της με τη βοήθεια ειδικού μηχανήματος. Η στεγανοποίηση τους γίνεται με αρμόκολλα.

     alufast

Υδρορρόη χαλκού: Το πρωτοποριακό σύστημα ALUFAST, εφαρμόζεται και στις υδρορρόες χαλκού, παρέχοντας τη δυνατότητα κατασκευής συνεχόμενης χωρίς ενώσεις, χάλκινης υδρορρόης.Οι υδρορρόες χαλκού, εμφανίζουν μεγάλη αντοχή στη διάβρωση και είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στο χρόνο, χάρη στις φυσικές και μηχανικές ιδιότητες του ίδιου μετάλλου. Το χρώμα του χαλκού, με τη πάροδο του χρόνου, μεταβάλλεται σταδιακά σε σκούρο καφέ και γίνεται τελικά ανοιχτό πράσινο, χωρίς αυτό να επηρεάζει την ανθεκτικότητα και τη ζώη του μετάλλου. Όλα τα εξαρτήματα της χάλκινης συνεχόμενης υδρορροής είναι επίσης από χαλκό, ενώ η τοποθέτηση της γίνεται όπως ακριβώς και της συνεχόμενης υδρορροής αλουμινίου.

Οι κάθετες υδρορρόες: Είναι κατασκευασμένες από χαλκό ή βαμμένο αλουμίνιο και οι διαστάσεις τους είναι 50x80mm, 60x100mm και Φ80, με σταθερό μήκος 3 μέτρων. Η στήριξή τους στον τοίχο γίνεται με συνδέσμους από αλουμίνιο ή χαλκό. Οι γωνίες της κάθετης υδρορροής διατείθονται σε 45 και 72 μοίρες. Ανεξάρτητα από το είδος κατασκευής, και τις ιδιαιτερότητεςτου σχήματος της στέγης, οι υδρορροές ALUFAST προσαρμόζονται εύκολα σαν να είχαν σχεδιαστεί αποκλειστικά για την οικοδομή σας. Τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι η ποιότητα και η ταχύτητα στην τοποθέτηση.

created by virtualworld